Wednesday Vibes 28.7.2004

Back to tapahtumat O

Oijoi, viimeisiä viboja vedeltiin.. ja hauskaa oli. Yansher soitti ensimmäisen klubikeikkansa (eikä olisi kyllä ikinä uskonut, senverran hyvin nuoriherra otti lattian haltuunsa) Ja paljon tuttuja (ja vähän tuntemattomiakin) tuli tilannetta juhlistamaan. Kiitos henkilökunnalle, erityisesti Rossille, joka soitti ekaa kertaa primetimesettiä, eikä yhtään pöllömmin hommasta suoriutunut, vanhoilla herroillakin pyöri sukat jalassa (ja rouvakin oli sopivasti juhlatuulella)

Mutta hätä ei ole tämän näköinen, perjantaina palataan astialle jälleen, eli Players Club jatkaa entiseen malliin. Kaikki siis Odea tervetulleeksi toivottamaan :cool:

:heart: Lämmin kiitos vielä kerran kaikille :heart:

Jeps, ihan mukavat oli mun ekat ja tällä erää vikat WV:t. Musiikki oli läpi illan maukasta ja Rossia kuulin vasta ekaa kertaa - enkä pettynyt :) Jengiäkin oli aika mukavasti paikalla ja osa tosi hyvis :D 2 jälkeen joutu poistumaan töiden takia että loppuillan fiilistelyistä ei mulla ole hajuu.

Täytyy tulla jossai välis tsekkaa toi Players Clubikin..

Quote by sixtus


Täytyy tulla jossai välis tsekkaa toi Players Clubikin..


Tervetuloa, sillä jos meno maistui keskiviikkona, uskon että todellakin tuntuu hyvältä perjantaisin, koska Wednesday Vibesit oli lähinnä vain lämmittelyä ja Players Club on meidän "se juttu" :excellent:

O