Moowy Groowy: techno 25.3.2004 @ Vaasa

Back to tapahtumat O

maistuvimmat meiningit tarjosivat ehdottomasti zakan ja båssanovan detroit-fiilistelyt klo 24 eteenpäin, sekä c. winterin ja jon bluntin loppupaukutukset. kovassa vedossa edelleenkin sture.

gomin setti sitä vastoin oli kaukana illan teemasta. enemmänkin jonkin sortin lomakohdeibizahousea.

kuvia myöhemmin.

Harmi kun tämä tapahtuma jäi näkemättä. Båssan ja Bluntin settejä olisi kiinnostanut minua erityisen paljon. Nojoo, toivottavasti nähdään myös tulevaisuudessa Meltdown-bileitä Vaasassa (niitä kyllä tarvitaan :)).

Oletan että Gomin setti oli samaan tyyliin kuin sen Moowy Groowy: House-setti? Kuinka paljon oli porukkaa?

Quote by BetaFactory
Oletan että Gomin setti oli samaan tyyliin kuin sen Moowy Groowy: House-setti? Kuinka paljon oli porukkaa?


suurin piirtein. eikä tosiaan ollut oikein teemaan sopiva. välistä tuli jopa pahasti mieleen vetelehtijät-sarjan kornit taustamusat. ei pahalla.

porukkaa oli ehkäpä 50 henkeä. harmillisen hiljaista.

Hämmästys varmasti varsin valtava jos on etukäteen valmistautunut rankempaan technoon ja sitten yhtäkkiä joku rupeaa soittamaan softempaa balearic housea. :) Ei kuitenkaan millään pahalla, Gomin setti Moowy Groowy: House-bileissä oli ihan ok, ja sopi ainakin siihen kokonaisuuteen!

Illan kohokohta oli varmaan se kun C.Winter aloitti setin, niin lattia täyttyi! Ehkä ei ollu jengii niinkään paljon mutta silti loppuillasta hyvä meno lattialla (kuitenki torstai), olikohan parhaat moowy groowyt näistä kolmesta...

Joku, joka on käynyt kaikissa Moowy Groowy-bileissä (3), voi varmasti kertoa meille muille miten kävijämäärä on jakautunut näiden bileiden kesken? Mikä oli kaikkein suosituin? Muistaakseni House-bileissä kävi vähän enemmän porukkaa kuin vastaavasti Crashin mainitsema Techno-eventin 50 ihmistä. Ehkä 70 (???)...

no tulipa käytyä jokaisissa. eniten porukkaa housebileissä, kun taasen tekno- ja elektrokemut vetivät suurin piirtein yhtä paljon jengiä. pitkälti samoja ihmisiä tuli bongailtua.

Quote by crash
no tulipa käytyä jokaisissa. eniten porukkaa housebileissä, kun taasen tekno- ja elektrokemut vetivät suurin piirtein yhtä paljon jengiä. pitkälti samoja ihmisiä tuli bongailtua.


Juu, kyllä tällaisessa pienessä paikkakunnassa varsinainen klubijengi jää väkisin aika vähäiseksi. :) Ja tuo tilasto oli varmasti aika odotettu, house vetää näköjään aina porukkaa.

Joo henkilökohtaisesti viime torstain detroit-miksailut oli aika hakemista. koska kyseisiä levyjä oli vähemmän tullut soiteltua, mutta kiva kuulla että on maistunut. Mun ja Zakan soittamassa setissä oli mukana kaikkea aina Robert Hoodista Underground Resistanceen ja Aril Brikhasta Carl Craigiin.

Bileet kuitenkin viikonpäivään suhteutettuina meni omasta näkökulmastani varsin hyvin, mitään hirveitä yleisömääriä ei voi kuitenkaan torstaisin toivoa. House-kemut taisivat vetää isoimman jengin ja niissä olikin erinomainen fiilis. Johtuneekohan siitä että olivat trilogian ensimmäiset kemut ja muut joutuivat vähän varjoon, en tiedä.

Jatkoa odotellessa. :happyroll:

18 kuvaa bileistä. kuvia ottivat myös kenneth ja miiku.

Kiitti kuvista, onko myös VF8:sta tulossa kuvia?

Näytti muuten olevan vakiojengi paikalla...

kuvia on kyllä tulossa. tiedotamme heti, kunhan ne saadaan nettiin. valitettavasti en itse ehtinyt/jaksanut kuvata virtual factoryssa, joten aikatauluun en siltä osin voi vaikuttaa.

O