D.Ramirez @ Voodoo, Kerma

Back to tapahtumat O

Ramirez on äijä!!!

Muutenkin musiikillisesti loistoilta. Stellu hoiti yläkerran lämmittelyt tuttuun tyyliin hienosti ja D.R pistikin sitten ainakin itseni ihan pähkinöiksi..jos en olisi ollut selvinpäin ja autolla olisin varmaan riehaantunut totaalisesti :D
Redrumin tsekkaaminen jäi valitettavasti alkuiltaan koska ylhäältä ei vaan malttanu poistua - harmi. olis varmasti tullu laatusaundia myös siellä.

Homma mentiin taas pilaamaan aivan käsittämättömillä äänenpaineilla loppuillasta. Kyllä volaa olla pitää, mutta siinä vaiheessa kun tärykalvot huutaa armoa vaikka päässä on 15dB:n Elacinit, homma kusee ja kunnolla. Kaikki muut Kerman klubit tajuavat pitää jotain rajaa tässäkin. Saa jäädä viimeiseksi Voodoo-käynniksi omalta osaltani.

Ramirez soitti laadukasta mutta ehkä hieman tasapaksua tavaraa. Parani kyllä loppuiltaa kohden. Erinomaista tech/acid-henkistä tavaraa tuli yhdessä vaiheessa.

Niin, tosiaan. Mä olin täälläkin. :D

Stellu lämmitteli ihan mukavasti. Soundi ei ollut ihan omaan makuuni, vaikka pari viimestä biisiä rokkasivatkin.

Ramirez synkkä, kolinalla maustettu progesoundi uppos ja varsinkin ensimmäinen tunti kuullosti loisteliaalta. Setti oli oikeastaan alusta loppuu aika saman tyylistä jynkkyä ja kävi pidemmän päälle ehkä hieman tylsäksi.

Kerman PA:n korkeaan laatuun tuli todella kiinnitettyä huomiota, koska äänenpaine oli kerrankin siedettävällä tasolla. Varsinkin bassot kuullostivat tällä kertaa todella hyvältä!

O