Funkin Dump @ Hovinarri, Rauma

Back to tapahtumat O

Kivaa oli! Tupa melkein täynnä, ja porukka näytti viihtyvän mukavasti. Harmi että muutamien "turistien" takia porukka ei oikein uskaltanut lähteä tanssilattialle... Hannulle kiitos hyvästä setistä, toimi paremmin kuin olin uskonutkaan. Tracklistiä setistä tuskin tulee, kun muistikuvat illasta on hiukka hämärän peitossa ;)

..tulipa käytyä..ihan mukaavaa musaa pojat soitteli, hiukka vaa harmittaa Lankin missaaminen :(
..kuvia tuli muutama, tulevat jakoon later..

Oli todella mukavat juhlat kyllä ja tiivis tunnelma. Paljon kavereita ja tuttuja mestoilla. Jussin ja Hannun B2B -sessio toimi, sekä housekin kuullosti hyvältä.

John Creamer & Stephane K : I wish you were here
Sunscreem : Perfect motion
Planetfunk : Who said ( stuck in the UK )


- illan parhaat biisit <3

Oli sikamaisen hauskaa, harmi kun kukaan ei ollut puoliyönä kuvaamassa kun sain juoda. En kyllä ruvennut odottamaan enää sekuntiakaan joten se hetki meni omassa rauhassa. :excellent:

Alkuillasta Lank soitti kyllä tautisen hyvää musiikkia ja oli omasta mielestäni illan paras DJ kirkkaasti. Oma osuus Jussin kanssa meni kyllä huomattavasti odotettua paremmin, jopa loistavasti. Tracklistinkin sain kyhättyä kun oma humalani tuli vasta myöhemmin. ;)

Loppuillasta Saku soitti kyllä hyvää housea ja tesnompaankin soundia, kiitti kun sain sinnekin väliin yhden biisin soittaa. :)

Jussille kiitos etkoille ja Ismolle jatkoista jossa me ei kyllä taidettu ihan niin kauaa olla kuin muut. :D

:cool:
Olihan kivat bileet. Porukkaa oli juuri sopivasti noinkin pieneen tilaan, silti ei ollut ahdasta.
Musiikki oli hyvää ja tanssittuakin tuli.
Jatkoilla oli hauskaa, itse ehtisin käymään välillä 8h töissäkin ja sitten takaisin jatkoille jotka kesti n. 15 tuntii :excellent: kiitokset osallistujille.

Karmea ajokeli piti tien päällä juuri niin pitkään ettei etkoilemaan ehtinyt, Hovinarrissa vallitsi kuitenkin kotoisa tunnelma. Väkeä oli paikalla juuri sopivasti. Lank soitti äkäisen toimivan setin, muutamassa kohdassa riemastuin erityisesti.

Tanssilattialla heiluin vain hetken sillä väsy edellisestä illasta painoi vielä. Onnittelut Hannulle hienosta tipattomasta, kiitokset molemmille isännille nukkumapaikasta sekä Cypelle jatkoista. Kunniamaininta hänelle joka opasti meidät Hovinarrista kämpille ja sieltä koulu -sightseeingin kautta Ismolle...

Raumalla oli varsin kivaa. Paitsi kun auton ovi jäätyi auki. :(

Quote by RaisuSport
Kunniamaininta hänelle joka opasti meidät Hovinarrista kämpille ja sieltä koulu -sightseeingin kautta Ismolle...

Ton on pakko olla Jake. ;)

Oli muuten Jokke. :D

Toinen kerta tais olla Narrissa, tuttuja oli paljon ja musiikki hyvää :)
Kaikku ja Anne, ihana kun tulitte Turusta :heart:

Jatkoista selvittiin kunnialla :D

Joooooo kivaa oli. Ensinnä on kiitos Sakulle (Vertigo) paikkallaan !!

Sää oli tosiaan aikamoinen Turusta lähdettässä mutta kumma kyllä löysimme Rauman pyryn keskeltä. Tosiaan etkoitta narriin ja suoraan levareihin ja siitä se ilta sitten lähtikin rullaamaan. Soitanto meni kohtuudella ja oli kiva nähdä ihmisten tanssivan innoikkaana heti alkuillasta ;)

Tracklistingia löytyy täältä:
http://www.platinum.ac/phpbb/viewtopic.php?p=179952#179952

JussiS ja Homegrove soittivat loisto veisuja ja saivat päät nytkymään iloisesti ja pyllyn sheikkaamaan. Vertigo oli kuin kynttilä kakun päällä ja loisti mielenkiintoisella ja mahtavalla soundillaan loppuun asti :heart:

Jokelle tosiaan kiitos, samoin Ismolle, Hannulle ja Tainalle ja kaikille mukaville ihmisille joita löytyin yllin kyllin Raumalta. Tämä pitää uusia!! :excellent:

Kuviakin tarttui mukaan monen eri kuvaajan voimin : http://www.djlank.com/kuva_galleria/index.htm

O