Electronic Therapy 808 @ Päiväkoti, Tku

Back to tapahtumat O

:004: :006: :011: :017: :cool: :D :)

Helvetin hyvä meininki! Helvetin hyvää musaa koko illan. NYCS oli loistava! DJ:t olivat myös! Illan paras klassikko biisi IMHO: The Mover Presents Frontal Sickness - Nightflight (Nonstop To Kaos) [PCP, 1991?] :006:

omg ja lol ja sillee...taisin juoda liikaa olutta mutta muistelisin että oli aivan mieletön meno, taisin vetää ekat tanssiliikkeet pitkään aikaan nycsin setin aikana :)

nyt vois pian siirtyy parantamaan päänsärkyä uittamon biitsille Sunburniin...

WOW! Sähköterapia ei petä ikinä! En voi muuta sanoa kuin että ihan pirun tiukkaa musaa koko illan.

Irwinin esiintymisasu oli illan viilein!

I wanna dance with somebody :008:

..aikamoista menoa..Kallen settii kuulin lopusta..ja oikein mukavaa..NYCS oli vähintäänkin..hmmm..mielenkiintoinen..

:)

Kivat terapiat jälleen kerran. NYCS veti kyllä homman kotiin pirun hienosti! Jätkät on kyllä yks kovimmista bändeistä mitä mä tiedän! ;) Tahtoo lisää terapiaa!!!

.ojis

Kovaa peliä Päiväkodissa! Porukkaa olisi saanut olla hitusen enemmän mutta hyvä näinkin.

NYCS ei pettänyt odotuksia. Setissä kuultiin parhaimmat biisit Static Light levyltä (joka on muuten aika perkeleen hyvä levy). Tämän lisäksi oli varsin hauska katsella sisään tulevaa porukkaa, joista osa jopa kääntyi pois kun näki Irwinin pöydällä huutamassa täysillä mikkiin :)

DJ puolelta Mesak & Mono Junk soittelivat kivoja ralleja. Varsinkin Mono Junkin toinen setti oli ihan killeri ja veti floorin täyteen :) Siitä oli sitten itseni paha jatkaa kun valomerkkikin jo puski päälle ja koko ajan tultiin vain vaatimaan lisää :)

Itselleni ainakin jäi hyvä mieli ja ilmeisesti hyvin monelle muullekin. Tästä on hyvä jatkaa :)

No päästiinhän tännekin finally eikä kaduta:) Kutaa matskua tuli fiilisteltyä, tosin ilta loppui meidän osalta kesken ja loput missattiin:( Parempi tuuri ens kerralla sitten.. Mutta kiitämme ja kumarramme ja nostetaanpa sitä lakkiakin vielä soittaneille yms. posselle :cool:

O