NATURE ONE -Germany- 4-6.8.2006

Back to muu maailma O

Luvassa taas hurja Line Up:
Paul van Dyk, Sven Väth, Chris Liebing, Dave Clarge, Marco Bailey, Rush, Kai Tracid, Ferry Corsten, Tom Novy, Tillmann Uhrmacher, Marusha, Tom Wax.........ym ym..... :hearts:


http://www.nature-one.de


Olen luultavasti menossa. Paluulippu Saksasta kotiin on jo varattuna, menolippu riippuu siitä saanko kavereita festareille mukaan ja lennän Frankfurt Hahniin ja ellen saa niin sitten Nürnbergiin muuten vaan chillailemaan. Tällä hetkellä tiedossa yksi puolituttu menossa bileisiin, joten kiva olisi kun joku tuttukin tulisi :excellent:

Tänään meno veroineen Tampereelta oli n.70e, bileet n. 50e... Kentältä bileisiin noin 20km eli helppo olisi kulkea vaikka taksilla.

Viimeksi oli unohtumattomat bileet: 10 hehtaaria telttoja bilekansaa, muutama open air lava, telttoja ja bunkkereita, vaate ja levykojuja yms...

Wanna come with? :)


------------

Edit: Iiks, varasin lennon... Yksin lähdössä! Hullu mimmi :D

Editedit: Apua, huomenna se sitten vihdoin on!!!!! <3

Onnistunut Nature takanapäin. Löytyi sitä bileissä seuraakin, yks "puoltuttu". Niitten leiriin sitten menin ihmettelemään.

Perjantaina olin vähän väsyksissä lähes 11 tunnin matkustamisen jälkeen, ja varsinkin kun heti leiriin päästyäni ja vaatteet vaihdettuani piti jo lähteä pääalueelle.
Vettä satoi kaatamalla, kaikkialla oli mutaa ja housut polviin mudassa mutta se ei ketään haitannut. Kuuteen asti sinnittelin kuitenkin viimesilläni ennenkun kaduin kuolleena telttaan. Nukkuminen vaan ei ollut niin helppoa kun teltta oli leirinnässä dj pöydän vieressä ja musiikki pauhasi ympäri vuorokauden täysillä.

Lauantaina olikin jo parempi päivä. Unta ei ehtinyt montaa tuntia kertyä mutta aurinko paistoi ja päivä kului leirinnässä lepposasti kuunnellen musiikkia ja tutustuessa ihmisiin.
Ilta kasilta sitten päästiin alueelle ja viihdyttiin taas aamu kuuteen. Musiikki oli molempina päivinä vaan mielettömän hyvää mutta nyt oli enemmän energiaa takana kun päivän sai vain chillailla.

Lähes kaikki dj:t tuli nähtyä mitä halusikin, ei yhtään settiä vaan kokonaan kun areenoita oli niin monta. Chris Liebing, TIllmann Uhrmacher, Armin van Buuren, Sebbo, Hell ja Rush nyt etunenässä heittivät aivan mahtavat setit, joita tuli tanssittua eniten. :hearts:

Muuta mukavaa kuultavaa olivat Sven Väth, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Kai Tracid, The Disco Boys, Markus Schulz, André Galluzzi ja John Starlight.... ja kyllähän noita riitti joita kävi vain pikaisesti vilkasemassa.

Decot, valot, laaserit ja muut puitteet pienen suomalaisen tytön silmissä aivan vertaansa vailla. Festareiden järjestelyt toimivat, jonon jonoa ei ollut kymmenistä tuhansista ihmisistä huolimatta. Juotavaa ehkä sai jonottaa muutaman minuutin mutta ei se haitannut. Vessoja oli jokapuolella, niissä oli jopa valot...olisivat tietenkin voineet olla puhtaampiakin mutta... no festarit. Juotava ja ruoka oli tosin kallista ja helposti sai kulumaan parissa päivässä 50€ limsaan, redbulliin yms. Alkoholia ei pahemmin myyty mitä nyt sitten bisseä ja bissemixereitä. Siinä ne miinukset...

Lauantai illan kruunasi mahtava ilotulitus <3

Summa summarum, toisen kerran paikalla olleena pakko vaan tyytyä sanomaan WAU... Vain niin yksinkertaisen paras viikonloppu taas :heart: :heart: :heart:

O