Roz vs Uriah Heep - Traveller [Big f*ing beat]

Back to biisit ja remixit O

Kaoottista tunnelmaa ja kosolti energiaa pitäisi löytymän. Biitti menee ehkä vähän puuroksi välillä, yritetään fiksailla, jos muitakin häiritsee.

Kommentteja otetaan jälleen avosylin vastaan!

Sämpläyksen kohteena on siis Uriah Heepin biisi Traveller in time. Lyriikat myös samasta lähteestä.

http://ftp.kameli.net/pub/mp3/roz/roz-traveller.mp3

Heh, big beat, tuo 90-luvun lopun suosikkityyli, taitaa nykyisin löytyä suurimmalta osalta kirosanojen kohdalta. Hiukan puuroutuu biitti tosiaan, lähinnä noiden tausta huminoiden/surinoiden/jonkun filtterijutun takia, mutta kyllähän se kuitenkin potkii. Tämä muistuttaa todella paljon yhtä toista big beat biisiä, mutta en vain saa päähäni sitä nimeä. Nopealla levyhyllyn tsekkauksellakaan ei tullut toivottua tulosta. Ei ollut ainakaan Primal Scream - Jailbird (Chemical Brothers Remix) :)

Noh, niin tai näin tuotannollisesti kaikki tuntuu olevan ihan kunnossa. Mielenkiinnolla odottelen Seron kommentteja :)

:excellent: YEAH, tää rokkaa kybällä!!!

Toimii. Pieni puuro ei tässä mielestäni haittaa, luo vaan sopivan räkäisen tunnelman.

BigBeattia lisää.

Vähän jää atackit piiloon liikaa biitissä. Block Rocking Beats tyyppinen rumputila on kuitenkin saavutettu oikein hyvin...muutenkin Chemical Brothersia on hyvin apinoitu. Vocoder on perseestä. Ei bigbeatissa mitään semmosta voi käyttää!
Kylhän tää toimii ja kuulostaa hyvältä, mut ei ihan meikän bigbeattia.

iso numero/10

Quote by Kalle Karvanen
Heh, big beat, tuo 90-luvun lopun suosikkityyli, taitaa nykyisin löytyä suurimmalta osalta kirosanojen kohdalta


Joo ei ole trendikästä enää, mut sit se onki paljon mielekkäämpää tehä sitä.

Tässä oli aineksia vaikka mihin, ja hetkittäin kuulosti ihan kunnon chemical beatsilta. Ei tuo puuro soundissa haitannu ollenkaan, ehkä taimaus vähän kusee - etenkin alussa, ja kokonaisuus oli hieman skitso. Vocoderit pois! Yhdyn seroon, lisää bigbeattia! :happyroll:

Voder on kyllä aivan hirveä :)
Biitistä puuttuu isku basaria lukuunottamatta. Mössöyden ymmärtää katsomalla aaltokäyrää (tän biisin dynamiikan sais pakattua 2 bittiin).. muuten kelpo matskua. Tosin vedin myöskin överit bigbeatista 90-luvulla, joten ei varmaan toista kertaa jaksa kuunnella :excellent:

O