seuraa lontooseen

Back to muu maailma O

Olisikko tarjolla opastajaa lontoon klubeihin 28v rouvashenkilölle tässä ennen joulua ? Yksinkin matkaan uskaltaa mutta jonkun oppaan kanssa voisi olla kivempaa. Mitkähän olisin lontoon klubeista suositeltavia ? Fabric vissiin ainakin voisi olla ihan ok ?

Fabricis on perjantaisin junkkaa, lauantaisin teknoa,housea jne. kolme eri tilaa.The Endissä on myös perjantaisin junkkaa ja välillä housea. lauantaisin teknoa ja muuta.

mut jos kiinnostaa intiimimpi meno kannattaa tsekkaa Gilles Petersonin Bar Rumba. diskoa löytyy whistelbumpista.

ps.
http://www.whistlebump.co.uk/
http://www.barrumba.co.uk/main.asp?bhcp=1
http://www.fabriclondon.com/
http://www.endclub.com/news/index.php

The Egg King's Crossilla lauantaisin on kuulemma hyvä uusi house-mesta, dj:t vaihtelee: Claudio Coccoluto, Eric Prydz, Mike Monday jne.

Myös Pacha London on tsekkaamatta, täytyy korjata sekin virhe jossain vaiheessa. http://www.pachalondon.com

Sit oma suosikki Lontoon aikoina oli The Cross Bagleysin vieressä (tube King's Cross). Lauantaisin on paras meno ja kiertolaisina viikottain Renaissance, Type (Seb Fontaine) ja Serious (trance, house).

Ja Home Leicester Squarella :eek: Ai niin mut eihän sitä ole ollut enää viiteen vuoteen. Hyvää kesti vain vuoden päivät :excellent:

Itse en ole lähdössä Lontooseen kun vasta alkuvuodesta 2006, mutta parisen kertaa Lontoossa käyneenä voisin ainakin suositella Fabriciä ja The Endiä jotka SAMii tossa jo mainitsikin

Fabricissä on junkka vetoiset perjantai illat ja techno sekä house painotteiset lauantait todella loistavia ja niissä esiintyy lähes joka viikko niin kovia kansainvälisiä tähtiä,että niistä voi vain pohjolan perukoilla haaveilla.

Itse olin viimeksi Lontoossa juuri vuodenvaihteessa 2004-2005 ja vietin aivan taivaallisen uudenvuoden juuri tuolla Fabric klubilla. Toki New Years Eve party tarkoittaa samalla myös sitä, että koko mesta oli aivan täynnä Lontoon ja liput ineen maksoi sen 35 puntaa, mutta oli se kyllä myös samalla koko rahan arvoistakin.

The End on sitten taas huomattavasti Fabriciä pienempi,mutta ei yhtään sen huonompi paikka. The Endissä hyviä iltoja ovat ainakin kaksi kertaa kuussa järjestettävät junkka illat (Ram records ja Renegade Harware lafkojen bileitä suurin osa jos oikein muistan), Laurent Garnierin vierailut (herra soittaa noi kerran kuukaudessa klubilla) ja tietty kesällä Helsingin Rosiksen keikan peruttaneen Mr.C:n houstaamat techno ja house painotteiset lauantait.

The Endin pääpuolella on mielenkiintoisesti dj koppi asetettu keskelle tanssilattiaa joten oli erittäin mielenkiitoista katsella aikoinaan kun juuri Garnier miksaili. Garnierin The End keikat ovat hänen Pariisissa Rex klubilla soittamiensa settien ohella kait ainoita tilaisuuksia samassa Garnierin setissä niin technoa kun reggeatä, koska ikinä ei voi varmasti tietää mitä levyjä äijä soittamassa ns. koti klubeillaan.

Olen mestoilla parasta aikaa, soitin Pachaan, mutta eivat ole viikolla auki FAK! Taytynnee keksia jotain muuta taksi illaksi...

Quote by Zapa
Myös Pacha London on tsekkaamatta, täytyy korjata sekin virhe jossain vaiheessa. http://www.pachalondon.com


Viikonloppuna Pacha London "virhe" tuli korjattua ja pe:na siellä oli funky4love -organisaattorin bileet. Livenä Chicane joka soitti pääpuolella täysin akustisen keikan ja oli kyllä törkeen hyvä! Pienemmässä huoneessa soitti eri dj:t housea ja sekin toimi enemmän kuin hyvin. Jos törmäätte siellä deejiihin nimeltä Olli Walker ja se pyytää jatkoille, niin kannattaa miettiä lähteäkö :hah: Nimittäin se asuu ihan vitun kaukana, Brixtonista vielä puol tuntia etelään, uudet bileet pystyyn ja sieltä oli kiva kömpiä hotellille aamulla vai mitä Huggu :D





Ihan tyylikäs mesta tuo Pacha ja kannattaa käydä katsomassa jos sattuu jotain mielenkiintoista. Sijaitsee siis Victoria-aseman vieressä.

Brixtonista vielä puoli tuntia etelään??? Paskan marjat, Pachan edestä reilu vartti, niin oltiin jo jatkoilla...

Anyway kolmas kerta toden sanoo, eli kolmas Pacha ja eka kerta, kun muistan koko illasta kaiken. Ihan samaa ei voi sanoa illoista Ibizalla ja Barcelonassa... :hah:

http://www.funky4love.co.uk/

Jep jep, tänne täytynnee taas poiketa syksyllä!

Quote by Retro Huggu
Brixtonista vielä puoli tuntia etelään??? Paskan marjat, Pachan edestä reilu vartti, niin oltiin jo jatkoilla...


herra hyvä, brixtoniin meni vartti ja siitä vielä vidust etelään. trust me, mäkin olin kondiksessa ; )

O