CJ Daft - Sick MF(van-helden/daft punk-house) ehkä?

Back to biisit ja remixit O

Moiks vaan!

Tällaista fiilistelyä olisi tarjolla tänään, tullee höystymään vielä voksupätkillä sun muulla pikkuhöysteellä saati sitten radiolämpöisellä ja klubiversiolla. Tarjoillaan lämpimänä ja ilman housuja!

http://cjdaft.rasteri.net/files/demot/CJ_Daft_Sick_MF_v0.5.mp3

CJ Daft

Meitsiin uppos ihan 6-0! Ei viitti vielä alkaa mitään jeesustelua heittää, kun biisi on vasta puolessa (v0.5, softaaja ammatiltasi?), mut sen voin sanoa, et jos et tätä nyt onnistu täysin pilaamaan, ni tää on ihan loistoraita.

*nojaa seinään ja odottaa biisin valmistumista -hymiö*

:heart: !

Jos ny jotain kritiikkiä, niin tosta snaresta en pidä, ku se ei läsähdä sillensä "tiukasti" tjsp. + pientä viilausta miksauksessa ehkäpä.

Mut siis: :heart:

Ostaisin.

hyvänkuulosta,daftpunk tulee kovasti mieleen:) ja mä taas tykkään tosta snaresta..
jotain tuohon kyllä kannattaa lisäillä-odotan valmista versioo

Tässä kuuntelen tietokoneen sisäisestä kajarista, joten yleiseen soundiin en puutu. Mua kyllä käy ärsyttämään tuo rhodes-bluesasteikko-riffi ku se jauhaa kokoajan. Se toimis imo paremmin jonkinlaisena fillinä siellä täällä, jolloin biisin kantava voima voisi perustua johonkin muuhun. Snarelle en minäkään oikein lämmennyt. Muuten kyllä ihan jeessiltä kuulosti.

Hyvä groove. Ei kyllä Daft Punk tullut mieleen yhtään, mutta rokkaa tämä silti ;)

Kivan kuuloinen.
Enemmän palautetta annan vasta kuultuani "valmiin" tekeleen.
Jotenkin tässä vaiheessa junnaa aivan liikaa paikallaan, selvästi huomaa että on jätetty "tilaa" jollekkin...
Kaipaa tosiaankin lisää elementtejä esim just vokaaleiden muodossa.

Mutta rokkaa tällaisenaankin pirun kovaa.
Hyvä ralli.

1:33 kohdasta alkavan stab/padi "iskun" vaihtaisin muunlaiseen vähän pehmeempään saundiin.

Snaresta leikkaisin alusta ihan vähän pois.

Alusta ottaisin slap-basson pois.

Muuten ihan vitun hyvä :hah: :roll: :happyroll:

Jeaa.

Onpas tänne tullut silmiähivelevää palautetta, varmaan parasta mitä täällä oon saanut! :)

Huomenissa pitkästä aikaa vapaa, eli varmaankin lähtee laulusessiot pystyyn ainakin ideoinnin merkeissä, saa nähä sitten millainen inspis iskee..

Sitten palautteesta:

-Snare-soundi: luulisin että muokattavissa paremmin istuvaksi miksaukseen, tällä hetkellä kuulostaa olevan jopa aavistuksen liian kovalla, vois olla juu vähän töpäkämpi. Pitää kattoo mtä tohon keksii, mut en ehkä ensimmäiseksi etsis suoraan uutta soundia koska tuommosta ajattelinkin.

- Armand-van-wurli :eek: : tuota soundia vois räkäistää vielä aika paljon ja varioida jonkin verran.

- Stabi/padi soundi: no väähän kornihan se on :laugh: , mut entiijä, jos vaihtais sen johonkin kuusnepa-henkiseen soundiin :laugh: :hah:

- Rakenne: niinkuin tuli jo alkuun sanottua niin keskenhän tuo on ja kyseessä on originaaliversio, klubideejii-(*laita tähän vähintään 16-32 tahtia mitättömästi muuttuvaa rumpusettiä alkuun ja loppuun*)versio sit erikseen.

- Miksaus: jännä että miksaukseen ei kukaan suoraa esittänyt ideoita vaikka yleensä niitä satelee :D Ehkä suunta on sit oikea? Tilaa oon jättänyt tarkoituksella paljon vielä voksuille sun muille.

Ei sit muuta ku eteenpäin!

CJ Daft

eka 45s olin kyl täysin fiiliksissä, ton bassokuvion vois vielä leikata sillee et se loppuu just se tahdin vikan kickin kohdalla (nythän se menee vähän yli) -> näin tulis vielä enemmän groovee siihenkin. läiskekomppi rokkas myös.

mut sit tuli se rhodes tai mikä ikinä onkaan saundi 45s kohdalla :panic: kuulosti joltain presettisaundilta. jos tota on ihan pakko käyttää niin laittaisin ainakin reilusti jotain käsittelyä siihen, ainakin kaikua ja reverbiä. lisäksi kuvio vaikuttaa varsin randomilla tehdyltä, sitä voisi miettiä paljonkin uudestaan. kyseinen elementti ärsytti alusta alkaen, joten kyllä biisin lopulla oltiin jo harmaissa hiuksissa kun se oli kokoajan kehissä..

mut sit toi komppi rokkas kyllä ku hirvi ekan breikin jälkeen, ja se pädistabi kuulosti mun mielestä ihan hyvältä ekalla kerralla ku se tuli. myöhemmin sekin kyl menetti tehoonsa.

tee dub versio, josta toi rhodesi on otettu pois ni mäki ostaisin ;)

mun mielestä täst puuttuu olennaisesti vaan semmonen "draivi" ja sielu mitä on vaikee eritellä sen tarkemmin. idea on kyl selkeesti jo hallussa mutta tää ei ihan tällasenaan toimi niin hyvin ku vois.

en oikein osaa selittää sitä paremmin ku nololla vertauksella:

tää biisi nyt: tiukka bändi, jonka jäsenet kattelee kelloaan ja jauhaa kyllästyneenä paskaa toistensa kanssa samalla ku soittaa.

tää biisi mahdollisesti valmiina, viilattuna ja timminä: tiukka bändi jotka soittaa niin fiiliksellä että niiden on pakko ittensäkin hyppiä ja tanssia messissä.

ja joo, toi rhodessisaundi vois olla funkympi, tommonen yhen nuotin tilu ei oikein kanna eikä istu muuhun biisiin niin tiukasti.

joo ei kyl toimi.
rhodesin tai minkä tahansa muun pianon käyttö jatkuvana ei oo todellakaan helppoo. Tässä on vähän kuin pätkä soolosta jota luupataan. Se käy ärsyttäväksi hyvin nopeasti. Soolo on aina soolo, ja sit jatkuvana kandee käyttää hillitymmin. Ja sit toi kaiku ei välttis sovi just tähän biisiin. Jos haluut saada funkymman, lisää särö ja phaseri tjms. Rhodesi ei vaan sovi noitten syntsien kanssa jos siinä ei oo jotain efektiä.

Mega funky track!


My label is releasing more progressive tracks as Frosty Music, but we are starting a sublabel: Frosty Disko: where it might fit.....

Have you released anything yet, and if so let me hear some more!


Keep the groove rolling.......

Quote by FROST
Mega funky track!
My label is releasing more progressive tracks as Frosty Music, but we are starting a sublabel: Frosty Disko: where it might fit.....


U got PM! :D

CJ Daft

Joo, tuli tätäkin kuunneltua.

Kuulosti kyllä välillä Daft Punkilta ja groovia kyllä löytyy, mutta yhdyn
Herman Primen kans tosta rhodesista. Aika liiankin "helppo" kuvio tossa,
joka todellakin toistuu ja toistuu. Joko vähemmän sitä toistamista tai sitten
enemmän vaihtelua siihen. Jotain "kypsempää" meininkiä siis ;)

Snaresta en kans tykännyt, mutta bassot toimii ja muuten meno rullaa.

8/10

juu kyllä on groovia ja idistä.
tolle rhodes riffille tosiaan pitäs jotain duunailla munki mielestä,
muuten kyllä varsin mainio kipale. :)

Hyvä biisi kyllä :)
Tuo soundiltaan ja fiilikseltään jotenkin mieleen Cassa De X:n Osamu M Respect Deep Dish Does X mixin (hyvässä mielessä), joka on kyllä paremmin tuotettu mut muuten siis :)

Kiitosta poijaat!

Työn allahan tää edelleen on. Pistin pöytälaatikkoon kun ruotsipoika oliskin halunnu näköjään ryövätä tän ja parin viikon päästä on aikaa sit tehdä ajan kanssa. Perhana kun maailma on epärehellisiä pullollaan...

Kiitoksia tosiaan kaikille täältä palautetta antaneille! Kyllähän tästä pitää tehä semmonen demo maailmalle että pääsette kaupasta ostamaan, eiks juu? :D

CJ Daft

O