Station Compilationia (ylivieska.org) vielä muutama kappale!

Back to musiikki O



Ylivieska.orgin ensimmäinen levyjulkaisu on valmis! Kokoelmalla esiintyvät artistit omaavat kaikki vahvat juuret joko Ylivieskaan tai muualle lähiseuduille. Tämä 10 biisin 'Station Compilation' -kiekko on toistaiseksi myynnissä ainoastaan Station-vaateliikkeissä, joita löytyy Ylivieskan ohella Kalajoelta ja Nivalasta. Lättyä myydään hintaan 6,90e. Tämän foorumin lukijoita tosin saattaa enemmän kiinnostaa postitus, jota varten kysy lisätietoja osoitteesta jangler@ylivieska.org tai IRCistä samalta nimimerkiltä. Myymme levyä myös suoraan asiakkaille milloin missäkin bileissä, jos vain satumme itse olemaan paikalla. Kokoelman musiikillinen sisältöhän etenee housesta progressiivisemman setin kautta tranceen. Varsin tanssittavaa matskua siis. Biisilista:

1. MINOR & MAJOR: Every Day, Every Night
2. MINOR & MAJOR: City Lights
3. SCAPE: Pohjanmaa Soul (feat. Jukka Kääntä)
4. INTROVERT: Restless
5. INTROVERT: Wistful Longing (Deep Nite Dub)
6. ZAGE: There Is No Gravity
7. ZAGE: Sukellus
8. DEEPDREAM: Shade Of End
9. ZAGE: Huuma
10. DEEPDREAM: Summer Stars

Ääninäytteet, artistiesittelyt ja levynkannet ovat tarkasteltavissa osoitteessa http://party.ylivieska.org/levy.htm

Jösses!
Pakko-ostos...
Scape :heart:
Introvert :heart:

Levyä on nyt sitte myynnissä myös Street Beatissa, hintaan 8.50e. Tismalleen samaan hintaan sen tosin saa allekirjoittaneelta suoraan kotiin postitettuna kuplamuovikirjepussissa. Halukkaat voivat lähettää postitusosoitteensa mailitse osoitteeseen jangler@ylivieska.org niin paluuviestissä saa tilitiedot johon voi maksun suorittaa. Ei pitäisi olla ainakaan turhan vaikeaa :roll:

Ja tätä levyä on vielä muutamia kappaleita jäljellä, joten jos haluat oman kappaleesi tästä keräilykohteesta niin alkaa olla aika toimia! Toimintaohjeet näet edellisestä viestistä.

Myyntipaikkoja on nykyään enemmänkin (tosin pohjoisessa), tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta http://party.ylivieska.org/levy.htm

Platinumin etusivulla vieläkin killutteleva arvostelu osoitteessa:
http://www.platinum.ac/music/review_040822_ylivieska.php

Findancen arvostelu osoitteessa:
http://www.findance.com/arvostelut/kokoelma.php?ylivieskaorg_stationcompilation

ihan jees kokoelma kyl, introvertit toimii parhaiten ja iki-ihanan Jussi Poletin kiksut kans!

O