Helsinki-Lawatanssit?

Back to kimppakyyti O

heipp. Normaalisti Lawatansseihin pääsy ei asettaisi ongelmaa, mut mutkan matkaan tekee torstai-ilta, jolloin pitäis olla Suvilahdessa katsomassa Kraftwerkkia. Tän puitteissa, olis aevan todella hienoa jos oot lähdössä Hesasta perjantaina joskus aamupäivästä Puumalan suuntaan ja sulla olis tarjota kyytiä samaan suuntaan. Kerron heikohkoja vitsejä, ja soittopakista löytyy tuntitolkulla outoa matkamusaa :D Luotan siihen et paluumatka Tampereelle luonnistuu keinolla tai toisella, sitä ei tarvii huolehtia.

Odottelen privaa tällä päässä kieli vyön alla, kaikki tarjoukset otetaan mielellään vastaan!

Espoo - Helsinki akseliltakin olisi kans kolme miehen alkua ilman kyytii*uuh*Joten, jos olet/te menossa Lawatansseihin ja kaipaat/te lepposaa matkaseuraa ja bensakulujen jakamista, niin olisimme erittäin kiitollisia, jos meidät kyytiin ottaisit/te*hymy*

-Riku-

Mulla ois auto ku hakis espoosta, mut itel ei oo korttia. Itel ei vielä(kään!) muuta kyytii, eli jos kuski löytyy ni kyyti natsaa mun puolelt. Itel tarkotus päästää reissuun a.s.a.p kuskin löydyttyä joten pistäkää privaviestiä jos ois sopiva kuski tiedossa.

Ja hyvää lawaa kaikille - nähään siel! :)

O