Pariisi

Back to muu maailma O

Olen lähdössä tämän kuun puolessa välissä Pariisiin, ja siellä olis tarkoitus rentoutua, nähdä paikkoja ja tietenkin pitää hauskaa. Mieltä lämmittävää housevibaa ja teknoa olis tarkoitus tsekata.

Pintaliitomestoja vaikuttaa olevan turhankin paljon Pariisissa, so I've heard. Eli mitkäs on ne pahimmat joihin ei kannata astua? Kaikki RnB/MTV-räppi klubit haluan kiertää kaukaa. Eiköhän teknokansa tiedä mistä puhutaan kun käytän sanaa vibes :)

Elektroskene on meikäläisen makuun liian uusiutumatonta ja toistavaa sekä myös valitettavan fashion Ranskassa. Ei ihme, tuleehan sieltä elektron kovimmat nimet. Social Club edustaa tämmöstä elektrofashion meininkiä, vaikka onkin kuulemma hienosti sisustettu daft punk-valoineen. Hyvää ranskasoundia siellä tosin saattaa välillä ollakin.

Olen kuullut, että Djoonissa on semmosta Panoramabar-tyylistä vibaa, aikuisia ihmisiä, laadukasta housea ja ennenkaikkea ihania ihmisiä. Rexin taidan jättää väliin, kun on niin kovat jonotkin ja kallis.

Eli auttaisitteko meikäläistä punomaan hieman Pariisin yöelämää yhteen á 2008-2009?

Kiitos!

Elektroa elektron perään siellä oli ainakin viime vuonna kun yritin etsiä bilemestaa.

Rex clubilla näyttäisi olevan jotain 14.2 joku house clubi, ehkä sinne jos ei muuta löydy? En tiedä kummemmin mikä meininki siellä on, kun en ole käynyt.

http://www.rexclub.com/?page=programme&date=2009-02-14

Oisittepa nahny Jazzanovan live-ilmeet eilen La Bellevilloisessa.. Sanat ei riita!
t. kestohymy

O