Qlimax...

Back to yleinen bilehöpinä O

Eli onko kukaan koskaan täältä pohjolasta eksynyt Qlimaxin bileisiin??
Jos on niin minkälaiset majoitus mahdollisuudet ovat ko. paikan lähellä ja entäs matkan?

Muutama heppu on täältäkin kyseisissä bileissä käyny ja mitä majotuksista voi sanoo ni kyllä niitä löytyy ihan riittämiin. Tarpeeks aikasin kantsii kyl olla liikkeellä niidenki kanssa. Ja majotuksia siis löytyy aina b&b meiningeist ihan hotelleihin, ja hinnat pyörii edullisesta kalliiseen.

Tonne Arnhemin alueelle matskustaminen käy varmaankin helpoiten ihan lentämällä damiin ja sieltä junalla. Näin ainaki ite ollaan menetelty ja ihan suht edullista seki kuhan vaan ajoissa varailee.

Tänne ois tänä vuonna tarkoitus lähteä Ja vaikka tuolta Arnheimista ei majoitusta saisi niin esim. Utrechtista ei ole kovin pitkä matka junalla.. Tuolla kun noi kaupunkien väliset etäisyydet on melko lyhykäisiä.

Jaahas! :D
Qlimax topic WOOT!!

Ja juu itse siellä nyt kolmesti käynyt ja suoraan sanottuna vaikka bileiden taso on vuodesta 2003 laskenu aikas merkittävästi, niin kyllä ne silti käymisen arvoset kekkerit on :D

Juu no sinne jos haluaapi mennä niin lennot kannattaapi siinä syyskussa varata, ja tapanahan on että sinne mennään KLM:llä eikä millään vitun finnairilla ;) A. Tulee halvemmaks B. Finnair on paska - KLM:llä menopaluu lennot on siinä alle 200 € paikkeilla kun ajoissa ne varailee.

Tapahtuman lippuja löytyy VIP malleja eli niitä parhaita jotka ite aina ottanu.. hintaa niillä sellaset n. 70€, mutta niistä hyötyy oikeesti paljon - ja sitten on Regular lippuja jolla pääsee sisään ja thats about it..

Majotukseen suosittelen paikallisia Bed & Breakfast mestoja.. ne on laadukkaita ja edullisia vaihtoehtoja majottua sielläpäin.. alkaen siitä n.25€ yö - paikalliset hotellit ovat aikas kalliita + yleensä Qlimaxin aikana täysin bookattuja, joten niitä en suosittele..

Ja Qlimaxiin eli nyt siis Gelredomen areenalle menee Arnhemin paikallis rauttikselta "Qlimax" busseja 5 min välein ja kaikki paikalliset majoitus mestat on juuri siinä lähellä.

Tosin oma Q-Dancen yhteyshenkilöni ei ole tosta tän vuoden Qlimaxin paikasta vielä mitää maininnu mut huhu on käyny että se jossain vaiheessa olis vaihtumassa, mutta en kyl usko et on tänä vuonna vaihtumas..

Mut juu siinä vähän Basic infoa.. kyselkää lisää jos on tarve..

O