mistä aloittaa

Back to yleinen bilehöpinä O

hei

ehkäpä noin kymmenen vuotta sitten koin itseni lupaavaksi aloittelijaksi konemusiikin saralla. modeemiyhteyden kautta lipuivat uusimmat goa- ja psytrancekappaleet koneelle ja kiinnostus kasvoi. pari vuotta myöhemmin tuli tutustuttua konemusiikkiin vielä lähemmin ehkä jopa surullistenkuuluisten pakkahuoneen teinireivien yhteydessä. siellä sain niitä kokemuksia, joihin verrattavia tapauksia löytyy lukijoiden muistilokeroiden kätköistä. oi sitä makeaa 90-luvun loppua.

no, muut asiat veivät mukanaan ja phinnwebin tamperebileiden (tai joku sellainen sivu se oli) viikottainen katsastaminen jäi. konemusiikki jäi taustalle, lopulta ehkä vain muistoksi takaraivoon, kun kartoitin muita genrejä laidasta laitaan. se opetti, sillä nyt olen avoin mille tahansa hyvälle musiikille.

enää ei ole kriteerinä se, että pitäisi suodattaa joukosta k-18 tapahtumat, mutta valitettavasti olen ihan täysin hukassa sen suhteen, mitä konemusiikin saralla tässä kaupungissa tapahtuu.

mitä haluan? haluaisin tietää, mistä tästä kaupungista löytyy trance- ja housebileitä (minimalistiteknoa? no miksei), joissa saa sielunsa kyllyydessä tanssia. goa ja psy taisivat mennä ajan virran mukana, mutta jos joku teistä osaa sanoa jonkin kohteen, joka aggregoi kaikki tamperelaiset bileet johonkin helposti luettavaan muotoon, niin kiitän ja kumarran.

Tältä sivustolta linkki kalenteri sen jälkeen kirjoitat sinne rajaa kenttään Tampere ja painat rajaa jonka jälkeen seuraavaa naputtelemalla näkee kätevästi tulevat tapahtumat tampereella ja genretkin on yleensä kätevästi listattuna vaikkakin genrejä voinee olla hieman enemmän kuin mitä oikeasti tapahtumassa välttämättä esiintyy.

Aloita vaikka laittamalla threadille kunnon kuvaava otsikko.

[q]domi, 16.3.2008 11:14:
Aloita vaikka laittamalla threadille kunnon kuvaava otsikko.
[/q]
ehit runq ensin. nyt sit voi muut keket tulla sanomaan ihan saman asian et ehit runq ensin =(

Ja vastauskin tuli jo aika pitkälti. Tietty jos jaksaa vaivautua edes vähän pidemmälle tampereelta niin silloin ei kannata tuota tampere suodatusta käyttää jos sattuu lähikunnat olemaan omalla nimellä(harvemmin).
Isojen tapahtumien osalta tietty voikin sitten katsoa sattuisiko löytymään bussikuljetuksia niin ne on melkeen ku tampereella. Silloin ei kyl kannata lähtee taksilla bileistä kesken pois kottia päin=P

O