Mistä Kiksukarvasäärystimet???

Back to yleinen bilehöpinä O

Joo!...eli mistäköhän Suomen kaupasta löytyisi tai saisi tilattua pinkit kiksukarvasäärystimet, kun ei osaa itse tehdä. Tyttöystävä haluu, koska edelliset pöllittiin.

[q]Dj Combo, 20.10.2007 07:28:
Joo!...eli mistäköhän Suomen kaupasta löytyisi tai saisi tilattua pinkit kiksukarvasäärystimet, kun ei osaa itse tehdä. Tyttöystävä haluu, koska edelliset pöllittiin.
[/q]

http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=45430;sivu=1

http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=143;sivu=1

Ikävä olla ikävä, mutta kun bilevaatteista ja bilepukeutumisesta on jo monen monta aihetta olemassa, niin kysymykset kannattaa esittää sinne.

Lisäksi voin suositella lukemaan läpi klubitusohjet, "hjälp" napin alta, oikeasta ylänurkasta. Ainakin kohta kolme

-Kiitos ja anteeksi-

Aamuvirkku wannabe-mode poistuu takavasemmalle

Ostamaan vaan kangasta kaupasta ja väsäämään ite, ei oo vaikeeta.. jopa mä onnistun vaik on peukalo keskellä kämmentä tollasissa jutuissa :D

jeps, kangaskaupasta hakemaan kiksukarvaa ja kuminauhaa ja vie ompelijalle jos ei itse osaa tehdä tulee varmasti suunnilleen parikytä euroa halvemmaksi kuin valmiina ostetut. ompelija tuskin ottaa yli kahtakymppiä, tai sitten kuskaa jollekkin kaverille ommeltavaksi pienellä vaivankaupalla.
netissä on ainaki jossain vaiheessa battery organic myynyt ja tampeella joskus igor'ssissa ollut..

parillakympillä sai muistaakseni tuolta kalliosta yhdestä liikkeestä.. en muista sen nimee, mutta oli samalla kadulla streetbeatin kanssa.
En kyl muista onko sitä enää olemassa*hmph*

europehousesta sai kanssa aikasemmin 10e
honesty ja mosso kandee varmaan tsekkaa..

En kyllä muista missään tollasii hirveesti nähneeni, kun en tollasia oo silmillä ettinyt*justjoo*(tai sitten niitä ei vaan missään just nyt oo*hmph*)

O