Samulimansikka.com | Samuli Himalajalla

Back to tv, radio, leffat, web O

Ajattelin, että Klubbarin käyttäjiä saattaisi kiinnostaa erään yhteisön käyttäjän webbisivut ja vuorikiipeilyt, joten laitan tämän linkin omin lupineni ihmeemmin Samun mielipidettä kyselemättä (eipä sillä että mieheen juuri nyt yhteyttä saisinkaan).

Samuli "Samu" Mansikka on siis tällä hetkellä Himalajalla (ollut jo hyvän tovin ja palailee koto-Suomeen marraskuun lopulla) retkikunnan toisen jäsenen Tuomas Sovijärven kanssa. Tällä hetkellä pojat tekevät matkaa 6000+ metrissä ja saan sieltä uutisia webbisivuille päivitettäväksi kerran päivässä tai parissa satelliittipuhelimen kautta.

Samulin ja Tuomaksen matkaa voi seurata osoitteessa:
http://www.samulimansikka.com

Nykyteknologian hämmästelyn lisäksi ainakin musta on ollut mielenkiintoista saada hieman touchia siihen miten maailman kattoa kohti kiipeäminen käytännössä tapahtuu. Toivottavasti joku muukin saa jotain asiasta irti.

Hienot sivut ja kova on Samun urakka *nostaahattuahymiö*

Jesssssssh

Hyvä Samu!!

Vapise Veikka Gustafsson...

Menoks Samu, huippu häämöttää!

Kiitti linkistä, Jone.

Jou ja Namaste vaan Katmandusta! Seuratkaahan sivuja, sikali kun aihe kiinnostaa; seuraava reissu on tammikuussa. Tosin silta reissulta ei paivitykset onnistu ku mun reissupuhelin toimii Saudi-Arabialaisten satelliiteilla ja kohde on about toisella puolella boltsia.
Kiitoksia Jonelle kaikesta avustuksesta!

jee hyvä Samuuu... Vallota se vuori! Hyvää treeniä sitä Annapurnaa varten

Samu painelee muuten taas menemään Himalajalla (Jere Petterssonin kanssa) lokakuun puoliväliin asti ja tällä kertaa tähtäimessä on Cho Oyun valloitus. Päivityksiä tippuu parin päivän välein, joten suosittelen sivujen tsekkaamista aina toisinaan.

Mut Samu on saanut kiinnostumaan hommastaan jo niin, että suunnittelen josko lähtisin jossain vaiheessa hänen opastuksellaan tsekkaamaan Kilimanjaron huipulta alas.

O