Lontooseen halvimmalla ?

Back to muu maailma O

Eli täällä on varmaan ihmisiä, jotka ovat Lontoossa ravanneet enemmän. Niin kiinnostaisi tietää miten sinne pääsee halvimmalla ?

Siis kannattaako lennot varata hyvin ennakkoon ja milltä lentoyhtiöltä vai pääsisikö jollain äkkilähdöllä halvimmin (tosin aika vähä nlomaa eli pitänee varata että pääsee juuri silloin kun haluaa). Ja onko mitään nettisivuja mistä voisi selailla esim. hotellitilannetta ja kenties jotain hintavertailusivustoakin ?

Camdenista löytynee kaikki ”tarvittavat” kaupatkin ? :)

Varmaan Ryanairilla pääsee halvimmilla. lähtö kylläkin tapahtuu Tampereelta.

[q]DagO:
Varmaan Ryanairilla pääsee halvimmilla. lähtö kylläkin tapahtuu Tampereelta.
[/q]

Onko toi Stanstedin kenttä kuinkakin lähellä keskustaa? Varmaan on kuitenkin suht hyvät yhteydet keskustaan kumminkin eli toi olisi kyllä aika varteenotettava vaihtoehto, kun oli sellainen mielikuva Ryanairista, että kentät on kummassakin päässä vaikka kuinka kaukana itse kohteesta

Eihän menopaluu junalla Tampereelle taida olla kuin 10 euron luokkaa opiskelijalennuksella + bussi lentokentälle.

[muokattu 27.4.2004 15:48]

http://www.pallontallaajat.net/interrail/lennot.php

-M

Ryanairilla maksais 25.19e meno lontooseen ja toi sisältää verot.

Aika ylivoimainen vaihtoehto hinnaltaan Ryaniar loppuen lopuksi näköjään on. Junalla näköjään pääsisi Stanstedista vähnä alle tunnissa Lontooseen ja bussilla about tupla-ajassa halvemmalla ja luotettavammin.

Hotellipuolelta vinkkejä ? :)
Näkyi Ryanair Hotels olevan, mutta kai niitä muitakin hotelleja on.

[muokattu 27.4.2004 16:01]

kilroytravels......

http://www.kilroytravels.com siel on kaikkee mahollista.

Kilroy voi koitua välillä aika kiskurihintaiseksi (vaikka mainostavatkin itseään halpana ja opiskelijoita suosivana, ja hah!). Ryanair rulaa, jos jaksaa ees pikkasen kikkailla... Ryanairilla on tietääkseni myös suora dösäkuljetus Hgistä Treen lentokentälle, joten ei pitäs olla mikään übermahdoton tehtävä suorittaa *taputapu*. Ryanairin lentojen hinnat tosin vaihtelevat ihan päiväkohtaisesti, joten kantsii tsekkailla useempia päiviä, jos mahd. Ainiin, ja kandee myös tsekata ainakin sas:n tarjoukset, joskus muistaakseni silläkin pääsi suht halvalla. Jos ei taas jaksa Treelle matkustaa, niin ainahan voit koittaa sellasta yhdistelmää, kun Flyme (http://www.flyme.com) Stokikseen ja sieltä sitten esim. Ryanairilla till Lnd.

Hotelleista ei muistu muuta mieleen, kuin että kantsii varmaan vaan googlettaa london hotels tms. ja yrittää ettii halpoja vaihtoehtoja. Sillä tavalla mä ainakin joskus löysin jotain, tosin en Lontoosta.

-a-

[q]Ant:
Jos ei taas jaksa Treelle matkustaa, niin ainahan voit koittaa sellasta yhdistelmää, kun Flyme (http://www.flyme.com) Stokikseen ja sieltä sitten esim. Ryanairilla till Lnd.[/q]

Menee jo suuremmaksi kikkailuksi kun mennä Tampereen kautta joka nyt on suht helppoa vielä jos selvästi halvemmalla pääsisi.

Missäköhän hinnoissa on pyörinyt se suora bussikuljetus ?

[q]Ant:
Hotelleista ei muistu muuta mieleen, kuin että kantsii varmaan vaan googlettaa london hotels tms. ja yrittää ettii halpoja vaihtoehtoja. Sillä tavalla mä ainakin joskus löysin jotain, tosin en Lontoosta.[/q]

Pitänee googlettaa, ajattelinpa kysyä vaan jos jollain on jotain vinkkiä valmiina.

edit:
Tosin tolle heinä/elokuun vaihteelle kun nyt yrittää varata Lontoon lentoa, tulee hintaa 156,04 euroa eli aika eri kuin tuo 25 eur veroineen (taitaa siis tulla 50euroa meno-paluusta). Eli jos esim. Kilroylla pääsee 200 eurolla Hesasta niin ei ero kovin suuri ole.

Eli mitenköhän noi hinnat muuttuu ajan kuluessa, eli saisiko halvemmallalähempänä matkaa varatessa vai onko hinnat pysyvästi ton verran kalliimmat kesällä

[muokattu 27.4.2004 20:18]

oon ite lähös parin vkon päästä ja ryanairilta sai tosi halvat lennot. meno-paluu n.100e/hlö. nii ja sit tietty treelle junamatka n. 20e. et ei paha?

ai nii ja niist hotelleista, et kantsii ainaki käydä ebookers:in sivuilla (ebookers.com), sielt löytyy halpoja hotelli, B&B ja hostelli vaihtoehtoja ja voi samalla tarkistaa, löytyykö niist tilaa sillo, kun oot matkustamassa!!

[q]*jen*:
ai nii ja niist hotelleista, et kantsii ainaki käydä ebookers:in sivuilla (ebookers.com), sielt löytyy halpoja hotelli, B&B ja hostelli vaihtoehtoja ja voi samalla tarkistaa, löytyykö niist tilaa sillo, kun oot matkustamassa!![/q]

Niin mitä pikaisella haulla lennoista yritti selvittää niin perushinnat olisi seuraavanlaisia:
Ryanair - 150eur/hlö
KLM - 246eur/hlö (Kilroy)
Lufthansa & SAS - n.340eur/hlö (Kilroy)
Finnair - 287.13eur
British Airways - 257.22eur/hlö

Eli edelleen kiinnostaisi tietää se, että mihin suuntaan hinnat menee jos odottaa vaikka heinäkuun alkuun ? Toisaalta ei ole kuin se yksi viiikko aikaa mennä sinne niin ei paljon varaa heittää päivää sinne tänne jos on lennot täynnä

edittiä:
Ryanairhotels:ssa ainakin näytti olevan vähän halvempia noi hotellihinnat kuin ebookers.com:in sivuillla. Ryanair:lla näytti halvin olevan 470 eur/viikko double roomilta, tosin jossain kaukana keskustasta eli hinta tietty nousee kun ei viiittis aivan kaukana asua.

[muokattu 27.4.2004 20:46]

tsekkaa http://www.lonelyplanet.com eti lontoo tai sit mee kirjakauppaan ja osta london bookki siis lonelyplanetin siel on bagbaggerssin tarviimat tiedot

[q]typ0:
tsekkaa http://www.lonelyplanet.com eti lontoo tai sit mee kirjakauppaan ja osta london bookki siis lonelyplanetin siel on bagbaggerssin tarviimat tiedot[/q]

En mä ihan bagbaggersina ajatellut lähteä, mutta kiitti vinkistä.. pitänee tutustua tohonkin saittiin.

Ja pitää katella vähän noita hotellien sijainteja tarkemmin, kun olisi kiva jos olisi lyhyt matka shoppailemaan Camdeniin ja lyhyt matka klubeille (TG, Slimelight, ehkä joku fetissiklubi riippuen mitä siellä on). Ku yleensä noiden matkatoimistojen sivuilla vaan puhutaan perusnähtävyyksistä.

nojoo mut esim tosta kirjasta loytyy budjetti guesthouset mitka on halvimmat vaihtoehdot.. tosin tarkottaa yhteis vessaa yleensa... =)

http://www.kuumat.com


Tuolta löytyy vaikka mitä äkkilähdöistä hotelleihin*hymy*

Ryanair on kai halvin tapa lentää Lontooseen
Yks hostelli ois ainakin toi Generator. 12£ ylöspäin / yö .: link :.

Linja-auto stanstedin lentokentältä maksaa jotain 8-10£ (meno-paluu) ja se matka kestää vähän yli !½ tuntii tjsp.

[q]diezel:
Eli mitenköhän noi hinnat muuttuu ajan kuluessa, eli saisiko halvemmallalähempänä matkaa varatessa vai onko hinnat pysyvästi ton verran kalliimmat kesällä
[/q]

Käsittääkseni Ryanilla lennot ovat aina sitä halvempia mitä tyhjempi kone on ja sitä myöten kallistuvat kaiken aikaa, ”loppuhinnan” ollessa pahimmillaan jopa 250 euroa. Eli jos kesälennot ovat noin kalliita, se johtuu ilmeisesti siitä, että ne on buukattu jo varsin täyteen. Kannattaa toimia ajoissa. Mitään äkkilähtöjä tms viime hetken halpiksia firma ei tarjoa.

[q]DiamonDie:
Käsittääkseni Ryanilla lennot ovat aina sitä halvempia mitä tyhjempi kone on ja sitä myöten kallistuvat kaiken aikaa, ?loppuhinnan? ollessa pahimmillaan jopa 250 euroa. Eli jos kesälennot ovat noin kalliita, se johtuu ilmeisesti siitä, että ne on buukattu jo varsin täyteen. Kannattaa toimia ajoissa. Mitään äkkilähtöjä tms viime hetken halpiksia firma ei tarjoa.[/q]

Onkohan mitään tietoa muiden lentoyhtiöiden toiminnasta, esim. näkyi Matkaporssi.com mainostavan nyt parin viikon päähän 200 euron hintaan KLM:llä, mutta menee tietty vähän jännäksi odotella sitä tarjousta juuri lähtöön asti. Ja kuinka paljon yleensä kesällä olisi vapaata eli tuleeko mitään kummosia tarjouksia kun luulisi, että Lontooseenkin riittää menijöitä?

ryanairilla tosiaan vaihtuu noi hinnat lähes päivittäin ja niissä tarjousjutuissa on melko tarkat ehdot lähtö- tulo- ja varausajan kanssa.

Ite oon tässä nyt pari päivää vertaillu noita hintoja ja päädyin e-bookersin meno-paluuseen joka oli 230e. Ryanairilla olis päässyt pikkusen halvemmalla mut valitsin ebookersin sen takia että tuun perille ja lähen pois päin joskus viiden aikoihin päivällä. ryanair ois tullu lontooseen klo 23 ja lähteny takas joskus aamulla aikasin. Eli tossakin säästää periaatteessa kokonaisen päivän.

Hotellia valitsin tälläsen kautta: http://www.london-hotels-guide.co.uk

Löysin ihan kivan yhdistelmän. Lennot 230e ja hotelli 5 yötä 225e eli yhteensä 455e.

Halvemmallakin ois päässyt mut tarvitsin hotellin tietystä paikasta tiettyyn aikaan ja lyhyellä varotusajalla ja oon oikein tyytyväinen.

O