Re-formin nettisivut

Back to tv, radio, leffat, web O

Re-formin nettisivut päivittyivät pitkän hiljaiselon jälkeen.

Muutamia uusia sektioita on lisätty sivuille ja niille alkaa ilmestyä materiaalia ja juttuja lähiaikoina.

Myös ladattavien biisien valikoima on saanut uusia menoraitoja: Schitzophrenic, Shine, Mind Control ja Plastic Sky (to the nrg).

http://www.re-form.cjb.net

[muokattu 9.1.2004 11:38]

[muokattu 9.1.2004 11:38]

Hyvännäköiset, toimivat sivut. Kuitenkin se tärkein, eli musiikki on 56kbps, eli kuuntelukelvotonta. Samahan se taitaa sopimussyistä olla kaikilla biisejään myyntiin laittavilla artisteilla, mutta noita 56kbps ämpäreitä ei vaan jaksa kuunnella vaikka miten hyvästä biisistä olisi pakattu. Miten olisi lyhyempi previkka paremmalla laadulla?

Muuta valittamista ei ole

[q]Juhgu:
Miten olisi lyhyempi previkka paremmalla laadulla?

Muuta valittamista ei ole
[/q]

Asia on vakavassa harkinnassa....

Yllättävän hyvännäköset ja toimivat sivut, vaiks pari tyylirikkoa olikin: Jos leiskan koko on rajotettu tolleen ni se ois siistimmän näkönen esim. keskitettynä, ja tuolla on pari nolla-content - sivua, eli tollasia "will be added soon..."-juttuja ei sais käyttää. Jos ei oo matskua sivuille ni sit ei laiteta sivua ollenkaan, ja lisätään se vasta sitten kun sinne on sisältöä. Placeholderit on suunnittelijoiden työkalu, eikä ne oikein kuulu lopulliseen tuotokseen. Muuten ihan näppärä ja asiallinen.

[q]Ana-5000:
Yllättävän hyvännäköset ja toimivat sivut....
[/q]

ot:

Mitä sä Ana stevarina teet? Vaihda ammattia suunnittelijaksi kun kuitenkin annat suunnitteluun liittyviä kommentteja (jotka ei ees ole aivan aunarista).

O