Vaihtoehtojoulu: Miesten joulusauna 2013

Back to yleinen keskustelu O

Kyllästyttääkö väkinäinen perhejoulu? Kismittääkö kakaroiden meuhkaaminen ym. jouluvouhotus? Akkakin ärsyttää hössötyksellään eikä joulyönä tule edes pillua, vaan sekin menee perinteisen jouluriidan merkeissä? Haluat siis vaihtelua? Vältä siis joulukiukku 2013 ja luehan tämä:

Miesten perinteinen joulusauna järjestetään tuttuun tapaan jouluaattona Käyräsaaren ylärannassa. Ne, jotka haluavat viettää joulunsa laadukassa miesseurassa saavat jälleen mahdollisuuden nauttia täysinäisesti miehuudestaan ilman akkojen nalkutuksia ja pakollista jouluteeskentelyä. Kukapa teistä ei olisi salaa haaveillut tästä?

Luvassa on siis klo 19 jälkeen kovia löylyjä ja testosteronin katkua, ja lauteilla otetaan miehestä kuin miehestä mittaa! Joulupipareista ei tässä seurassa haaveilla, joten puolituiset miehet ja akat jääkööt kotiin! Miestä väkevämpää saa mielellään ottaa mukaan, ja onkin suotavaa tunnelman luomiseksi. Myös tonttulakit ovat plussaa! Yöpyminenkin on usein ollut suosittu vaihtoehto, ja tilaa on lauteiden jälkilöylyssä useallekin urhealle urokselle. Ja tänä vuonna meillä on paikanpäällä jopa palju!

Miesten joulusauna on järjestetty nyt kahtena vuotena, joista molemmat ovat olleet jymymenestys - osanottajien määrä lähes tuplaantui vuodesta 2011 vuoteen 2012. Tehdään tästä joulusta vieläkin ikimuistoisempi!

Jos tunnistat tästä itsesi ja uskallat hyödyntää maskuliinienergiaasi täysimittaisesti, olet tervetullut!

Täältä löydätte koosteet aiemmista joulusaunoistamme:

Vuosi 2011: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2011/529532/

Vuosi 2012: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2012/529644/

Tarkempaa infoa tässä vaiheessa. Mikäli et omalla autolla ole paikanpäälle tulossa, on osa porukasta ainakin kohtaamassa Kouvolan keskustassa (minä mukaanlukien) n. 18:30 aikoihin Bar Café Columbian edessä. Sieltä on tarkoitus ottaa kimppataksi sitten saunalle. Voin vakuuttaa että ei tule kustantamaan paljoa kun on useampi mukana jakamassa hinnan. Ja muistakaa sekin, että saunailta itsessään on ilmainen!

Tässä siis kohtaamispaikkamme vielä kartalla. Pitäisi olla helppo löytää, millä kulkuvälineellä sitten ikinä saavuttekaan:
https://maps.google.fi/maps?ie=UTF-8&q=Bar+%26+Caf%C3%A9+Columbia&fb=1&gl=fi&hq=bar+cafe+columbia&cid=13300322847193329635&ei=wKu0UuqdI6eVywOe5IDoDA&ved=0CJIBEPwSMA8

Ja jos kysyttävää tulee, laita privaa tai viestiä mailiini normiskyyr@hotmail.com

Kyllästyttääkö väkinäinen perhejoulu? Kismittääkö kakaroiden meuhkaaminen ym. jouluvouhotus? Akkakin ärsyttää hössötyksellään eikä joulyönä tule edes pillua, vaan sekin menee perinteisen jouluriidan merkeissä? Haluat siis vaihtelua?


http://4.bp.blogspot.com/_KHg4zQRPFLY/TO--4TNWxII/AAAAAAAAABE/FZvDkAVguzU/s640/gay_sauna22.jpg

Nyt on sitten kooste tämän vuotisesta saunasta. Suosio vain kasvaa ja aina vain kovempia saunojia paikan päällä.

http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2013/550521/

Miesten joulusauna 2013 ja Käyräsaari kiittävät! Ensi vuonna uudestaan sitten!

O